Dammann gerookte thee in cristal zakjes 

Dammann gerookte thee in cristal zakjes 

Gerookte thee zoals Lapsang souchong, Tarry souchong en Russian caravan zou bij toeval ontdekt zijn zoen er op een dag geen tijd meer was om de thee conventioneel te laten drogen. De Dorpelingen besloten om de het geoxideerde theeblad versneld te drogen in de rook van dennenhout en een legende was geboren. De testen die Dammann uitvoert, op alle ingrediënten die in de thee en the melanges gebruikt worden, brachten de noodzaak van een gezonde gerookte thee aan het licht. De aroma specialisten ontwikkelden een thee waarmee u van de smaak en het aroma van een echte Lapsang souchong kan genieten.

Hoe maak je Dammann gerookte thee in cristal zakjes 

Laat de crystal bags 4 à 5 minuten trekken in 35cl water van 100°c, haal het zakje daarna uit de kop om bitter worden te vermijden.

Gebruik geen melk of citroen in gerookte thee.

Weetjes 

Dammann cristal zakjes zijn een gepatenteerde uitvinding van Dammann Frères. De broers Jacques en Didier Jumeau-Lafond ontwikkelen dit zakje, zonder lijm en zonder nietje, waarin losse thee alle ruimte krijgt.  Het sachet Cristal was al snel de nieuwe standaard en de andere thee producenten volgden met ontwikkelingen als het piramide zakje. Tot op vandaag blijft het gepatenteerde sachet Cristal©, een echte revolutie in de thee wereld, en je kan vandaag de kwaliteit van losse thee in een zakje online kopen.

Waarbij drink jij gerookte thee?

Bekijk resultaten