Dammann cristal zakjes kopen 

Op zoek naar Dammann cristal zakjes dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze zorgvuldig samengestelde selectie bevat alles van 'echte thee', gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis plant, tot vruchtenthee, kruidenthee en infusies. Elk Dammann Cristal zakje ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat we je alleen de beste thee aanbieden.

Als je op zoek bent naar een specifieke thee die niet in onze collectie voorkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Deze theewinkel is er om u van dienst te zijn.

                                                                                                                                                                                                          Groetjes van Tejo

14/03 t.e.m. 07/04 10% korting op cristal zakjes, iced tea, horeca zakjes, refill BIO

gebruik code HAAS

Dammann cristalzakjes

Dammann cristal zakjes 

Dammann cristal zakjes zijn een gepatenteerde uitvinding van Dammann Frères. De broers Jacques en Didier Jumeau-Lafond ontwikkelen dit zakje, zonder lijm en zonder nietje, waarin losse thee alle ruimte krijgt.  Het sachet Cristal was al snel de nieuwe standaard en de andere thee producenten volgden met ontwikkelingen als het piramide zakje. Tot op vandaag blijft het gepatenteerde sachet Cristal©, een echte revolutie in de thee wereld, en je kan hier de kwaliteit van losse thee in een zakje online kopen.

Kan je theebuiltjes van Dammann recycleren?

Composteerbare Dammann cristal zakjes zijn gemaakt van PLA. Al in 1980 was Dammann Frères zijn tijd vooruit met de creatie van de revolutionaire cristal zakjes. De op zijde gelijkende theebuiltjes die overal navolging kregen. De doorzichtige cristal zakjes geven de thee ruimte om zicht te ontplooien.

Vandaag gaat Dammann thee en stap verder op weg naar sustainable thee verbruik. De thee zakjes zijn niet plasticvrij. Zowel het theebuiltje, het koordje en het etiket zijn gemaakt van PLA. De drukinkt op het etiket is plant based en de onderdelen worden aan elkaar gesmolten zodat er geen lijm of nietje nodig zijn.

Daarom kan uw gebruikte theezakje wel verwerkt worden door professionele composteer installaties omdat die voldoende warmte creëren om PLA te verwerken. Het bio-kunststof theezakje mag niet op uw composthoop thuis. 

Dammann cristal zakjes kopen