Dammann thee voor horeca 

Dammann thee voor horeca

Dammann thee in verpakte cristal zakjes 

Een hygiënisch verpakt cristal zakje met de kwaliteit van Dammann thee voor gebruik in de horeca, thuis, op kantoor of op reis

Keuze uit groene, witte of zwarte thee

Deze kristallen zakjes zijn samengesteld met al je wensen in het achterhoofd. Of je nu een fijnproever bent die zich thuis verwent, een horecaprofessional die streeft naar uitmuntendheid voor zijn gasten, een druk kantoor waar productiviteit en ontspanning hand in hand gaan, of een reiziger die op zoek is naar een moment van rust, Dammann's cristal sachets komen tegemoet aan je theeverlangens, waar je ook bent.

Dammann thee voor horeca

Kan je Dammann theebuiltjes recycleren?

Composteerbare Dammann cristal zakjes zijn gemaakt van PLA. Al in 1980 was Dammann Frères zijn tijd vooruit met de creatie van de revolutionaire cristal zakjes. De op zijde gelijkende theebuiltjes die overal navolging kregen. De doorzichtige cristal zakjes geven de thee ruimte om zicht te ontplooien.

Vandaag gaat Dammann thee en stap verder op weg naar sustainable thee verbruik. De thee zakjes zijn niet plasticvrij. Zowel het theebuiltje, het koordje en het etiket zijn gemaakt van PLA. De drukinkt op het etiket is plant based en de onderdelen worden aan elkaar gesmolten zodat er geen lijm of nietje nodig zijn.

 

Wat zijn de voordelen van Dammann 'horeca' theezakjes 

Ontdek een wereld van verhoogd theeplezier dankzij Dammann's onwrikbare inzet voor uitzonderlijke kwaliteit en innovatief vakmanschap. Duik in de wereld van Dammann-thee, nu ingenieus verpakt in zorgvuldig ontworpen kristallen builtjes, een bewijs van het streven naar perfectie van het merk.

De visionaire geesten van Jacques en Didier Jumeau-Lafond, de meesterbreinen achter Dammann's revolutionaire sachet ontwerp, herdefiniëren de thee-ervaring. Door het elimineren van de noodzaak voor lijm of nietjes, creëerden ze een harmonieuze ruimte voor losse theeblaadjes om uit te zetten en hun exquise smaken vrij te geven. Elke slok uit deze zakjes bevat de essentie van de theebladeren en zorgt voor een ongeëvenaarde zintuiglijke reis.

De introductie van het Cristal zakje was niet zomaar een verschuiving; het was een seismische transformatie in het theelandschap. Deze innovatie werkte als een katalysator en inspireerde anderen om nieuwe theezakjes te ontwerpen, zoals de iconische piramide. Dammann's originele gepatenteerde sachet Cristal© blijft echter een blijvend baken van innovatie, dat de nalatenschap van het merk hooghoudt.

Of je nu een rustige avond thuis beleeft, een onvergetelijke ervaring voor gasten creëert, een dynamische kantooromgeving stimuleert of troost zoekt in verre landen, Dammann's horeca sachets zorgen voor de ultieme thee-ervaring. In elk zakje vind je een toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie die het hart van Dammann's nalatenschap samenvat. Omarm de essentie van thee in zijn puurste, handigste vorm en geniet van een kopje dat staat voor uitmuntendheid en elegantie, allemaal dankzij Dammann's visionaire reis door de wereld van thee.

Dammann thee voor horeca