Floraal aroma Dammann

Bloemen aroma's dragen een onmiskenbare rijkdom aan geschiedenis met zich mee, want ze behoren tot de eerste geuren die de mens ontdekte bij zijn verkenning van de theekunst. Al eeuwenlang zijn theeliefhebbers gefascineerd door het verrijken van hun thee met de subtiele essences van bloemen zoals roos, jasmijn en chrysant. Deze fascinatie voor de bloemen van aroma's is blijven bestaan.

Vandaag de dag blijft de charme van thee met deze bloemengeuren kenners over de hele wereld verleiden.

Kies Dammann thee met floraal aroma.

Losse thee met floraal aroma

Thee met floraal aroma in cristal zakjes 

Thee met floraal aroma in horeca zakjes 

Thee met floraal aroma in blikjes 

Hoe maken ze thee met bloemen aroma's?

Om zo'n fascinerende symfonie van smaken te creëren, combineert de meester-blender vakkundig verschillende bloemenelementen. Voor sommige melanges wordt de essentie van vers geplukte rozenblaadjes of jasmijnbloemen subtiel vastgelegd in de vorm van essentiële oliën. Bij dit extractieproces worden de authentieke, bedwelmende aroma's van deze geliefde bloemen zorgvuldig bewaard, zodat ze zachtjes in de theeblaadjes kunnen trekken.

Het resultaat is een exquise, verfijnde thee die dankzij de bloemensymfonie de zintuigen beroert. Met elk kopje maakt de drinker een reis door bloemrijke tuinen, waar de geur van bloemen de lucht vult en de smaak van thee naar een heel nieuw niveau wordt getild. Laat je verleiden door de harmonieuze wereld van bloementhee, waar elke slok een zintuiglijke reis door bloeiende schoonheid is.

Floraal aroma Dammann