Fruitig aroma Dammann

Fruitig-aroma-Dammann

Het verrijken van thee met fruitige smaken is een eeuwenoude traditie. Ons assortiment gearomatiseerde thee begint met zorgvuldig geselecteerde groene of zwarte thee, vakkundig gekozen om hun inherente smaken naar voren te brengen.

Om je thee fruitige toetsen te geven, kun je essentiële fruitoliën of natuurlijke aroma's gebruiken. Fruitstukjes in zwarte, groene of witte thee worden voornamelijk als decoratie gebruikt, omdat de toevoeging van fruit de houdbaarheid van de thee kan beïnvloeden.

Onze ervaren mengers maken deze theesoorten met verschillende technieken. Ze kunnen pure etherische oliën of natuurlijke aroma's gebruiken om een harmonieuze mix van zich ontwikkelende smaken en aroma's te creëren. Dit proces is vergelijkbaar met de ontwikkeling van geuren in parfums.

In sommige gevallen worden extra aroma's toegevoegd om de primaire geur te versterken en te accentueren. Het infusieproces bepaalt of de dominante smaak zal worden ervaren in termen van smaak of aroma.

Bij natuurlijke smaken is de sensatie eerder harmonieus, omdat de smaakervaring wordt gecreëerd door de interactie tussen geur en smaak.

Kies Dammann thee met fruitig aroma.

Losse thee met fruitig aroma

Thee met fruitig aroma in cristal zakjes 

Bio thee met fruitig aroma in horeca zakjes 

Thee met fruitig aroma in horeca zakjes 

Thee met fruitig aroma in blikjes 

Fruitig aroma Dammann