Gourmand aroma Dammann

Welkom bij Dammann's onweerstaanbare collectie gourmand theeën, een waar feest voor je smaakpapillen dat een warme en heerlijke ervaring belooft. De gourmandaroma's, zoals chocolade, karamel, gekarameliseerde appel en vanille, roepen een gevoel van welzijn en rust op.

Genieten van deze Dammann gourmand thee is een waar genoegen, want het is de perfecte aanvulling op het dessert of kan het zelfs heerlijk vervangen. Geniet van deze heerlijke infusies op kille winteravonden wanneer de kou intreedt en je lekker knus bij het haardvuur zit. Elke slok voert je mee naar een wereld van verrukkelijke lekkernijen.

Laat je meevoeren naar een paradijs van gastronomische verwennerij en geniet van elke slok met ongeëvenaard plezier en voldoening. Deze magische proefmomenten zullen je zintuigen prikkelen en je culinaire honger stillen met Dammann's kenmerkende gourmand aroma.

Kies Dammann gourmand aroma

Losse thee met gourmand aroma  

Thee met gourmand aroma in cristal zakjes 

Dammann pure thee in horeca zakjes 

Hoe moet je gourmand thee zetten? 

Kies de pure losse thee die je het lekkerst vindt - het is het beste om een thee van goede kwaliteit te kiezen.

Weeg de theeblaadjes (het volume kan variëren afhankelijk van de theesoort) en gebruik ongeveer 2 gram zwarte thee voor één kopje. Gebruik voor een theepot ongeveer 10 gram per liter.

Doe de thee in een thee-ei of filter. Als je losse thee in de theepot wilt zetten, zet dan een theezeefje klaar.

Gebruik vers water; als je in een gebied woont waar het water slecht smaakt, gebruik dan water uit flessen of een waterfilter.

Volg de aanwijzingen op de automaat en gebruik voor delicate theesoorten zoals witte en groene thee niet te heet water.

Geef je thee de tijd om zich te ontvouwen en zijn smaak en aroma vrij te geven.

Laat de thee niet te lang trekken; als je een sterkere thee wilt, kun je het beste wat meer theeblaadjes gebruiken. Als je de thee te lang laat trekken, kan hij bitter worden.

Gourmand aroma Dammann