Blog

Recepten

Koekjes bij de Dammann kerstthee

Verhoog je feeststemming met Dammann Kerstthee met koekjes, een feestelijke combinatie met klassieke seizoengebonden smaken zoals kaneel en vanille. Vandaag de dag zijn thematische theeën zoals deze Dammann Kerstthee een vast onderdeel geworden van feestelijke gelegenheden. En je geniet extra met de zelfgebakken koekjes uit dit recept.Op een seizoen vol "hohoho!".

Lees meer »

Info

De betoverende aroma's van Dammann Jardin Bleu: De droom van een theeliefhebber

De wereld van thee is enorm, rijk aan geschiedenis, cultuur en smaken over de hele wereld. Tussen de vele bekende merken en melanges die er zijn, heeft Dammann Frères een speciaal plekje in de harten van theeliefhebbers. Dit Franse bedrijf maakt al sinds 1692 uitzonderlijke theesoorten, en een van hun opvallende melanges die harten en smaakpapillen heeft veroverd is niemand minder dan de Jardin Bleu.

Lees meer »

Dammann x Pangea Advent calender 2023

De Dammann adventskalender nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in de betovering van de feestdagen, met een fascinerende samenwerking met PANGEA, een collectief van kunstenaars die kunst en design naadloos in elkaar laten overvloeien. PANGEA heeft speciaal voor deze kalender een prachtige, levendige tuin ontworpen die als achtergrond dient voor 24 individueel verpakte Cristal® theezakjes. Beleef een zintuiglijke reis van magische smaken en aroma's, met als hoogtepunt een onvergetelijke kerstviering.

Lees meer »