Kruidig aroma Dammann

Groene thee

Duik in een buitengewone zintuiglijke reis door de wereld van de kruidenthee, waar een symfonie van smaken en aroma's op je wacht, die je smaakpapillen laat ontwaken voor nieuwe smaak- en reukervaringen.

Zorg ervoor dat je onze pittigste schatten ontdekt: ontdek groene muntthee, een infusie die de zintuigen wakker schudt met zijn verkwikkende frisheid en een symfonie van levendige, verkwikkende smaken creëert die op je gehemelte dansen. Laat je meeslepen door zwarte chai, een waar smaakavontuur, met zijn fascinerende mix van pittige gember, prikkelende roze peper, warme kaneel, exotische kardemom en intrigerende kruidnagel. Elke slok onthult een wereld van zorgvuldig uitgebalanceerde specerijen die in harmonie dansen om je zintuigen te prikkelen.

Het verkennen van deze kruidige infusies is een spannende culinaire reis, waarbij elk kopje een venster wordt op verre culturen en rijk gearomatiseerde tradities. Elke slok is een uitnodiging om te ontsnappen, om een wereld van fascinerende aroma's en exotische lekkernijen te ontdekken en te ervaren. Laat je meevoeren op dit zintuiglijke avontuur en ontdek een nieuwe dimensie van smaakgenot, die je leven zal verrijken met een heerlijk exotische en levendige toets.

 Dammann thee met kruidig aroma.

Dammann losse thee met kruidig aroma

Thee met kruidig aroma in cristal zakjes 

BIO thee met kruidig aroma in horeca zakjes 

Thee met kruidig aroma in horeca zakjes 

Thee met kruidig aroma in blikjes 

Kruidige thee

Het op smaak brengen van thee is een eeuwenoud gebruik.

De eerste gearomatiseerde thee was waarschijnlijk een mengsel van thee en kruiden, en de combinatie van twee theesoorten is al heel lang bekend. Ons assortiment kruidenthee is zorgvuldig samengesteld uit groene of zwarte thee die geselecteerd is om de prikkelende aroma's naar voren te brengen.

Om de gewenste smaak toe te voegen, gebruiken we gedroogde kruiden zoals steranijs, essentiële oliën of natuurlijke aroma's. Kruidenthee is een uitzondering in de wereld van gearomatiseerde thee, omdat deze vaak gedroogde kruiden bevat zonder de houdbaarheid van je zwarte of groene thee aan te tasten.

Soms gebruikt de blender pure essentiële oliën of natuurlijke aroma's, terwijl andere keren bewerkte oliën of aroma's worden gebruikt om een harmonieuze evolutie van geur en aroma te creëren, waarbij verschillende tonen worden doorlopen van top noot naar basisnoot, ongeveer zoals de ontwikkeling van geuren in de parfumerie.

In andere gevallen worden extra aroma's gebruikt om het hoofdaroma te ondersteunen en nog meer te laten opvallen.

Afhankelijk van het type infusie kun je het dominante aroma sterker proeven of ruiken.

In het geval van aroma's ligt de sensatie meer in de toon, en de smaakervaring wordt gecreëerd door de interactie van neus en mond.

Natuurlijk zijn pure kruidentheeën essentieel in deze categorie. Een theesoort die teruggaat tot de Egyptische tijd.

De heerlijke smaak van munt, verbena of lindebloeseminfusies spreekt vandaag de dag nog steeds veel mensen aan. Geniet van de gevarieerde wereld van kruidenthee, waar elke slok een verleidelijke reis van smaken en geuren biedt.

Kruidig aroma Dammann