Losse thee types online kopen

Op zoek naar de meest smaakvolle variëteiten losse thee? Hier presenteren we een uitgebreide selectie van losse thee die speciaal voor jou is samengesteld. Ons assortiment losse thee bevat zowel pure theesoorten als gearomatiseerde varianten. Van verfijnde Darjeeling en krachtige Assam tot de wereldberoemde Earl Grey, groene thee, zwarte thee, oolong thee en witte thee. Deze variëteiten zijn allemaal afkomstig van de Camellia Sinensis, de plant waar 'echte thee' van wordt gemaakt. Daarnaast bieden we ook verkwikkende yerba mate en een scala aan cafeïnevrije infusies, waaronder vruchtenthee, kruidenthee en rooibos. Onze thee ondergaat rigoureuze kwaliteitscontroles, en ervaren theemeesters zorgen voor een prachtige diversiteit aan smaken en een zorgvuldige selectie, zodat we jou alleen de allerbeste thee kunnen aanbieden.

 1. Witte thee
 2. Groene thee
 3. Oolong
 4. Zwarte thee
 5. Kruidenthee
 6. Rozenbottelthee
 7. Rooibos
 8. Yerba mate

Losse thee online kopen

Ontdek de wereld van gezonde, frisse groene theesmaken! Betoverende Sencha en robuuste Gunpowder-thee betoveren theeliefhebbers. Groene thee, de minst verwerkte van alle theesoorten, is een natuurlijk genot. Mis de verkwikkende Groene thee met munt, Green Garden thee en Green lemon thee niet. Geniet van de voordelen van pure soorten groene thee!

 


Ontdek de wereld van zwarte thee, waarbij de theeblaadjes volledig oxideren, wat resulteert in een rijke, uitgesproken smaak en donkere tint. Geniet van de moutige tonen van Assam, de lichte, frisse smaak van Ceylon en de bloemige invloeden van Darjeeling. Ontdek de vele geneugten van zwarte thee!


Ontdek de kunst van Oolong thee - een zorgvuldig samengestelde infusie met een uniek perspectief. Door het rijpe blad tussen 30% en 70% te laten oxideren, biedt deze Chinese thee, ook bekend als Wulong, een natuurlijke romige, volle smaak. Laat je verleiden door de pure essentie van het vakmanschap van Oolong-thee!

 


Ontdek de puurste vorm van thee met losse witte thee. Door zorgvuldig plukken blijft de delicate "dons" van de blaadjes behouden. Natuurlijk gedroogd, zonder oxidatie, om de authentieke smaken te behouden. Mis de exquise smaak van Great Earl Grey niet, een waar genot voor theekenners.


Kruidenthee is een populaire drank die talloze gezondheidsvoordelen biedt voor lichaam en geest. In tegenstelling tot echte thee, die gemaakt wordt van de bladeren van de Camellia sinensis plant, wordt kruidenthee gemaakt van gedroogde specerijen of kruiden.


Rooibos is afkomstig van een plant uit de peulvruchtenfamilie en is vooral bekend als basis voor kruidenthee. De plant groeit alleen in de Cederberg regio van Zuid-Afrika en wordt al eeuwenlang door de inheemse bevolking gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen.


Een van de populairste producten van Dammann Frères is carcadet, een mix van hibiscusbloemen, rozenbottelschil, stukjes appel en natuurlijke aroma's. rozenbottelthee is een verfrissende, fruitige infusie die warm of koud gedronken kan worden. Carcadet is een verfrissende, fruitige infusie die zowel warm als koud kan worden gedronken,

 


Ontdek ons assortiment Zuid-Amerikaanse lekkernijen, waaronder groene yerba mate en verfrissende clementine yerba mate. De nieuwste trend in thee, perfect voor wie op zoek is naar een verkwikkende oppepper. Ontdek de kracht van yerba mate, de ideale drank om weer op de been te komen!


Of je nu voor het eerst thee drinkt of op zoek bent naar een heerlijk cadeau, onze zorgvuldig ontworpen verpakkingen zullen je verlangen naar thee bevredigen en je zintuigen verrukken.

Assortiment groene thee,
Assortiment zwarte thee,
Assortiment kruidenthee,
Assortiment vruchtenthee


 • Losse theesoorten

Losse thee bestaat in veel types, de oorsprong en de geschiedenis van de thee soort zorgden voor een enorme variatie aan thee soorten.

De verschillende thee smaken kan je op de smaken van thee pagina vinden.

De thee types bestaan aan een zijde uit de zwarte thee, groene thee, oolong thee en witte thee die allemaal afkomstig zijn van de theeblaadjes van de Camelia sinensis. Aan de andere zijde zijn er de theesoorten die geen theeblad bevatten, en caffeine vrij zijn, kruidenthee, rozebottelthee en rooibos.

 • De thee soorten afkomstig van de camelia sinensis

 • Witte thee ondergaat een zeer beperkte bewerking en geeft een zeer natuurlijke ervaring.
 • Groene thee vraagt een ietsje meer werk en bestaat in een Chinese en Japanse traditie. 
 • Oolong thee zit op een glijdende schaal tussen groene en zwarte thee, naargelang zijn oxidatie graad van 30% tot 70% zal oolong meer op ene groene of op een zwarte thee gelijken.
 • Zwarte thee, de thee die iedereen denkt te kennen bestaat in vele variëteiten die afhangen van de plaats waar de thee groeide en de verwerking door de meester thee makers.

Ondanks de gelijke afkomst zijn er enorme verschillen die voortkomen uit de 'terroir', de snoeimethode, de pluk en de verwerking van de        thee. Van al deze thee types bestaan er naast de origines ook nog blends, heerlijke mengelingen van thee met vruchten, kruiden en bloemblaadjes  

 • De thee soorten zonder theeblad en zonder theine 

 • Kruidenthee is al zo oud als de mensheid en geeft ook vandaag nog genezing en troost. Heerlijk frisse muntthee, zachte linde- en kalmerende kamille infusies. 
 • Rozebottelthee, bissap of carcadet is een heerlijke mengeling op basis van rozebottel en hibiscus. Een fruitige thee met vruchtensmaken 
 • Rooibos is het zoete warme infuus dat u de hele dag kan drinken en dat ook zeer geliefd is bij kinderen

Ook in deze categorie thee hebben we heerlijke blends met vruchten, kruiden en aroma's.

 • Het uitzonderlijke infuus met theine

 • Yerba mate is de heerlijk oppeppende drank uit Zuid-Amerika, We hebben voor jou de groene mate en een heerlijke frisse blend in het gamma 

Koopthee.be