gratis levering vanaf 80€

Thee smaken online kiezen.

De lekkerste losse thee smaken kopen? Er is een verschil tussen de thee soorten of thee types zoals groene of zwarte thee en de thee smaken die je kan vinden onder fruitig, kruidig, floraal en natuur.

Hier staan alle thee smaken die we voor jou selecteerden. De dominante aroma's bepalen mee jouw belevenis van de thee

Kies je je lievelingssmaak of ga je op avontuur?

Zoek jij toch nog een andere thee? Stuur ons dan een berichtje want deze theewinkel is er voor jou.   

                                                                                                              Groetjes  TejoLosse florale thee online kopen 

Bloemensmaken zijn waarschijnlijk de eerste smaken die de mens toevoegde aan zijn thee. De verleiding om de aromas van rozen, jasmijn of chrysanteum toe te voegen aan de thee was onweerstaanbaar. Die smaak kan je vandaag vinden in onze bloemen oolong.

Door de fijne geuren en smaken van de bloem krijgt een blender altijd een elegante thee 

Naargelang de soort bloem of bloesem gebruikt de blender essentiële olie of een natuurlijk aroma.

Losse kruidige thee online kopen 

Kruiden en specerijen geven smaak aan het leven, in deze categorie zitten de kruideninfusen en chai met smaken als gember, roze peper, kaneel, kardemon en kruidnagel. Naast de beroemde groene thee met munt.

Het smaakprofiel is anders naargelang de soort kruiden: kamille is zacht met een beetje bitter in de nasmaak, linde heeft een zeer zachte zoetige smaak en verbena heeft een milde citroenachtige smaak. Onze gemengde infusen herdersinfuus en magic ginger bieden de krach van kruiden met een mooi gebalanceerde smaak. Een infuus bevat ook geen theine en is geschikt om in de avonduren te drinken.


Losse Fruitige thee online kopen 

Vruchten laten dromen van de zomer een lekkere thee met essentiële olie van bergamot kan je hier vinden naast een thee met natuurlijk aroma van rode of boomgaardvruchten.

In ons gamma losse vruchten thee zit frisse groene thee Yellow lemon, groene earl grey thee Calabria, exotische groene vruchten thee

Palm beach of green garden thee naast zwarte fruitige thee Bleu garden, de klassieke Earl grey en de warme rode appelthee

Natuurlijk ontbreekt ook de vruchtenthee op basis van rozebottel hibiscus niet, proef zeker onze carcadet cassis-munt.

Deze klassieke fruitthee noemt men ook Carcadet of bissap

Liever een rooibos? Dan hebben we de fruitige rooibos Bali voor jou

Losse pure thee online kopen 

Thee zonder aroma, u proeft en ruikt de thee zelf, Sommige theesoorten, zoals sencha kan je vanwege hun smaakprofiel ook aals vegetaal beschrijven, terwijl ander thee, zoals witte thee, eerder floraal van natuur is.

In ons gamma pure losse thee zit een mooi gamma origine thee. Origines van zwarte thee, groene thee, oolong thee en witte thee.

Fijne Ceylon OP uit Sri Lanka staat naast zachte Fancy oolong. Bij de origines van pure groene thee kan je Japanse sencha en Chinese gunpowder thee vinden.

De krachtige Assam hebben we puur en in een breakfast tea die koffie kan vervangen. 

De top van het Pure thee gamma bestaat uit Darjeeling FOP en witte Anji uit China.thee smaken

Thee smaken 

Het toevoegen van een smaak aan de thee is iets wat al eeuwenlang wordt gedaan. 
De thee met aroma in ons gamma is gemaakt op basis van een groene of zwarte thee die geselecteerd is om de smaken tot hun recht te laten komen.

Naargelang de smaak die men wil toevoegen zal men essentiële olie van vruchten of aroma's gebruiken. De vruchten stukjes die u in zwarte, groene of witte thee kan vinden zijn voor de decoratie. Het toevoegen van vruchten zou de houdbaarheid van je thee beperken.

Naargelang het soort infuus zal je de dominante smaak meer proeven of eerder ruiken.

Bij aroma's zit de sensatie eerder in de boventoon en ontstaat de smaaksensatie door het samenspel van neus en mond.

Terwijl de essentiële oliën zoals in Earl grey thee zowel smaak als geur aan de thee zullen toevoegen.  • Jouw thee soort kiezen

Ben je niet zeker van je keuze dan helpt koopthee je graag via de telefoon, en je kan ook je vraag stellen aan onze ambassadeur Tejo in de chat. We kunnen samen een antwoord vinden op je vragen en een thee kiezen die bij jouw wensen past. Wij zijn de beheerders van jouw theewinkel en ons doel is een tevreden klant die geniet van zijn losse thee.

Koopthee.be