gratis levering vanaf 80€

Dammann blikjes thee per smaak 

De lekkerste thee smaken in blik kopen? Er is een verschil tussen de thee soorten of thee types zoals groene of zwarte thee en de thee smaken die je kan vinden onder fruitig, kruidig, floraal en natuur.

Hier staan alle thee smaken die we voor jou selecteerden. De dominante aroma's bepalen mee jouw belevenis van de thee

Kies je je lievelingssmaak of ga je op avontuur?

Het toevoegen van een smaak aan de thee is iets wat al eeuwenlang wordt gedaan. 
De thee met aroma in ons gamma is gemaakt op basis van een groene of zwarte thee die geselecteerd is om de smaken tot hun recht te laten komen.

Zoek jij toch nog een andere thee? Stuur ons dan een berichtje want deze theewinkel is er voor jou.   

                                                                                                              Groetjes  TejoBloemensmaken zijn waarschijnlijk de eerste smaken die de mens toevoegde aan zijn thee. De verleiding om de aromas van rozen, jasmijn of chrysanteum toe te voegen aan de thee was onweerstaanbaar. Die smaak kan je vandaag vinden in onze Jasmin chung hao

Vruchten laten dromen van de zomer een lekkere thee met essentiële olie van bergamot kan je hier vinden naast een thee met natuurlijk aroma van rode of boomgaardvruchten.

Natuurlijk ontbreekt ook de vruchtenthee op basis van rozebottel hibiscus niet,

 

Kruiden en specerijen geven smaak aan het leven, in deze categorie zitten de kruideninfusen en chai met smaken als gember, roze peper, kaneel, kardemon en kruidnagel. Naast de beroemde groene thee met munt. Het smaakprofiel  is anders naargelang de soort kruiden.

Chai is een heerlijke blend van zwarte thee met kruiden, In onze  chai zit gember, kaneel, kruidnagel, kardemon en roze pepers. Net genoeg kruiden om een heerlijk kruidige smaak te geven aan je thee. 100 % plantaardig en zonder melkeiwitten of theepoeder. 

Gerookte thee zoals Lapsang souchong, Tarry souchong en Russian caravan zou bij toeval ontdekt zijn zoen er op een dag geen tijd meer was om de thee conventioneel te laten drogen. De aroma specialisten ontwikkelden een thee waarmee u van de smaak en het aroma van een echte Lapsang souchong kan genieten.

Thee zonder aroma, u proeft en ruikt de thee zelf, Sommige theesoorten, zoals sencha kan je vanwege hun smaakprofiel ook als vegetaal beschrijven, terwijl ander thee, zoals witte thee, eerder floraal van natuur is.  • Hoe maken ze gearomatiseerde thee?

Naargelang de smaak die men wil toevoegen zal men essentiële olie van vruchten of aroma's gebruiken. De vruchten stukjes die u in zwarte, groene of witte thee kan vinden zijn voor de decoratie. Het toevoegen van vruchten zou de houdbaarheid van je thee beperken.

Naargelang het soort infuus zal je de dominante smaak meer proeven of eerder ruiken.

Bij aroma's zit de sensatie eerder in de boventoon en ontstaat de smaaksensatie door het samenspel van neus en mond.

Terwijl de essentiële oliën zoals in Earl grey thee zowel smaak als geur aan de thee zullen toevoegen.    Jouw thee soort kiezen

    Ben je niet zeker van je keuze dan helpt koopthee je graag via de telefoon, en je kan ook je vraag stellen aan onze ambassadeur Tejo in de chat. We kunnen samen een antwoord vinden op je vragen en een thee kiezen die bij jouw wensen past. Wij zijn de beheerders van jouw theewinkel en ons doel is een tevreden klant die geniet van zijn losse thee.

    Koopthee.be